Aart van der Heide heeft veel onderzoek gedaan naar voedselzekerheid op huishoud niveau. Op donderdag middag 8 maart presenteert hij de resultaten van vier onderzoeken (livelihood en antropometrie) in Mali en Angola. Focus ligt op huisvrouwen en voedingstoestand van kinderen jonger dan 5 jaar.

Startersgroep 2018 gaat op 5 maart aan de slag met Ondernemerschap, Marketing en Acquisitie - belangrijke kerntaken in de consultancy cyclus.

Startersgroep 2018 organiseerde op 29 januari een middag over gestructureerd werken. Wat is mijn focus? en hoe ga ik daarmee aan de slag? Hilde van Hulst laat zien hoe je 'Quality Consultancies' hierbij kunt gebruiken, de zelf-assessment tool ontwikkeld voor en door Nedworc-leden.

Donderdag 4 januari zijn we het nieuwe jaar gestart met een geslaagde en drukbezochte NieuwjaarsNetwerkdag. Ontmoeten, netwerken en kennis delen stond centraal, met oa de Startersmiddag, een Migratie discussie, een SDG sessie, het NWW Broodfonds en natuurlijk de Nieuwjaarsborrel.

Met initiatieven als 100WEEKS en EffectiveAltruism zijn nieuwe manieren van geven ontstaan. Wat doen deze initiatieven? en wat is het advies van Nedworc-leden aan deze gulle gevers? - let op: deze avond is geannuleerd en uitgesteld -

Op 23 november participeerden Anja Wolsky en Erica Wortel in het Partos Learning Event over Efficiency. In de LCE van 14 december delen zij de uitkomsten.

Go To Top