Welke analyses en handvatten zijn inmiddels beschikbaar voor de implementatie van de SDGs? en wat kunnen we daar mee? Discussie en praktijkvoorbeelden, mmv  Hugo van Meijenfeld (DGIS) en Peter Wollaert (UNITAR) - kom en deel je ervaringen!

'Voedselzekerheid moet je niet aan de vrije markt overlaten'. Discussie over landbouwpolitiek en mondiale voedselzekerheid, tijdens een Netwerkborrel op 7 september, mmv Niek Koning.

'Into the Unknown - Explorations in development practice' gaat over ontwikkeling als nieuwsgierige zoektocht, met co-generatie van kennis en ervaring en de uitdaging om te blijven leren en vernieuwen. BoekWorc bespreekt dit boek op maandag 4 september in Amsterdam.

Acquisitie middag over onderhandelingsvaardigheden en go/no-go decisions. Tevens presentatie van de ledensurvey uitkomsten.

Peter Oomen heeft recent voor Cordaid in Zuid-Sudan gewerkt. LRRD, Noodhulp en Ontwikkeling - discussie over actuele dilemma's.

De Startersgroep gaat aan de slag met de LinkedIn profielen. We bekijken elkaars profiel en geven tips. Ook zijn er veel goede voorbeelden beschikbaar. Wist je dat je je LinkedIn profiel kunt aanmaken in verschillende talen?

Go To Top