Verenigings activiteiten en informatie online, oa: de Startersgroep gaat verder via skype, de online-Heidag voor het nieuwe jaarplan, updates van de WAQ informatie over oa belastingen en contractzaken, nieuwe discussie-blog, de online-ALV op 18 juni en meer. En natuurlijk houden we contact via ons Ledenforum.

  • samenwerking De Startersgroep had diverse activiteiten gepland tot aan de zomer. Die worden nu via skype gehouden, zoals onlangs een zeer geslaagde sessie over acquisitie. Op 15 mei is de volgende sessie.
  • De WAQ groeidocumenten over o.a. Belastingzaken en sociale verzekeringen zijn geactualiseerd door Alexander Mueller. Je vindt de documenten op de ledensite.
  • De SDG groep houdt binnenkort een ledenenquête, informatie volgt via Ledenforum.
  • Het bestuur heeft de heidag gewijzigd in een online traject olv Simon Koolwijk. Met zo'n 15 leden wordt gewerkt aan voorstellen voor het nieuwe jaarplan.
  • De ALV zal ook online gehouden worden, en wel op donderdag 18 juni.
  • Er waren diverse Netwerkavonden en themamiddagen in voorbereiding, die worden voorlopig uitgesteld.

De nieuwe visitekaartjes zijn in gebruik genomen. Heb je de eerste bestelronde gemist, dan kun je ook in mei kaartjes bestellen. Vistaprint is gewoon open voor onze bestellingen. Je vindt het voorbeeld kaartje en het bestelformulier op de ledensite.

Voor ons nieuwe discussieblog heeft Paul Hassing heeft het eerste artikel, zie Corona virus en de uitdagingen voor ontwikkelingssamenwerking, login voor reacties en reageer ook!

De profielendatabase wordt oa gebruikt door leden die collega's zoeken voor een vacature of om samen in te schrijven op een opdracht. Actualiseer regelmatig je gegevens en vul ook jouw SDG expertise in. 'Als vereniging hebben we een brede deskundigheid in huis, waarin veel SDGs goed vertegenwoordigd zijn.' - zie Infographic SDG expertises

'Aan ons de uitdaging om post-corona oplossingen te vinden waarmee we wellicht beter uit deze periode komen, waar je ook werkt en wat je deskundigheid ook is.'

We houden contact via oa ons Ledenforum. Veel sterkte en inspiratie voor iedereen.

 

 

Go To Top