De Startersgroep hield op 15 mei een skype sessie over acquisitie-strategieën. We delen recente acquisitie-ervaringen en ideeën over hoe we onze acquisitie verder kunnen verbeteren.

starters

Gericht aan de slag met Acquisitie

We kijken naar de acquisitie van recente projecten en opdrachten mbv het QC evaluatieformulier. Wat ging goed, wat zouden we de volgende keer anders doen?

Wouter heeft ter voorbereiding een terugblik gemaakt en gedeeld van zijn recente opdracht. Met dit voorbeeld maakt iedereen een analyse van zijn of haar eigen laatste opdracht.

We deelden onze ervaringen in korte presentaties via skype, om daarna verder te discussiëren over onze acquisitie-ervaringen en over hoe we onze acquisitie aanpak verder kunnen verbeteren.

Het evaluatieformulier is een tool uit de QC documenten, zie de ledensite, als vervolg op de workshop van Hilde in februari.

Bijeenkomsten tot aan de zomer:
do 6 feb (focus); di 3 mrt (visie en strategie); do 9 april (acquisitie);
vrijdag 15 mei (acquisitie-strategieën en -ervaringen delen); woensdag 10 juni; dinsdag 7 juli.
De onderwerpen worden in overleg gekozen en de organisatie rouleert.

Startersgroep: Acquisitie strategieën, tips en ervaringen delen

  • datum: vrijdag 15 mei 2020
  • tijd: 14:00 - 15:30 uur
  • locatie: skype sessie

Contact
Kees Kaffka, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wouter Pronk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De Startersgroep is een actieve groep voor en door (her)startende freelancers. De Startersgroep organiseert regelmatig een bijeenkomst in Utrecht, over thema's als acquisitie, contractzaken, netwerken en zelf-assessment. Jaarlijks wordt in januari tijdens de Startersmiddag een nieuwe Startersgroep opgericht - zie Startersgroep

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT