De Acquisitie Ledensurvey is door 50 leden ingevuld en geeft veel nuttige inzichten en aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan. We zullen oa starten met een nieuwe Action Learning groep Acquisitie, en kijken op welke manieren we de mogelijkheden die vereniging biedt nog beter kunnen benutten.

afb2Netwerkavond Acquisitie, met uitkomsten ledensurvey
do 5 nov 2020 | online via Zoom | 19:30-21:30 uur; login vanaf 19:00 voor online koffie

Netwerkavond mmv Alexander Mueller, Christine Verheijden en Simon Koolwijk

Circa 50% van de Nedworc leden, die deelnamen aan de Ledensurvey Acquisitie gaven aan, dat zij - als gevolg van de corona crisis - minder betaalde opdrachten hebben dan normaal. Een andere duidelijke uitkomst is dat de meeste respondenten hun opdrachten krijgen via hun netwerk. Acquisitie en een relevant netwerk is dus belangrijk, juist ook nu.

Op donderdag 5 november keken we naar de uitkomsten van de Ledensurvey Acquisitie (download via de ledensite), en gingen daarmee aan de slag in subgroepen. Hoe ervaren en gebruiken we de Vacature Alert en de profielen op de website? Wat werkt en wat moet/kan verbeterd worden? Welke themabijeenkomsten kunnen we organiseren om ervaringen met acquisitie, proposals schrijven etc te delen?

Het was een geslaagde netwerkavond met veel ideeën. We gaan in elk geval een Action Learning groep Acquisitie starten en online Wereldborrels voor leden in het buitenland. Houd het Ledenforum en de agenda in de gaten voor andere themasessies en activiteiten.

Online Netwerkavond Acquisitie, met uitkomsten ledensurvey

  • datum: donderdag 5 november 2020
  • tijd: 19:30-21:30 uur; login vanaf 19:00 voor online koffie
  • locatie: online via Zoom
  • deelname: gratis, iedereen kan meedoen. Lees vooraf het pdf verslag (download via de ledensite) met de uitkomsten van de ledensurvey.

Contact: Marian Marseille, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT