Boeiende presentatie door Willem van Weperen over zijn werk in Tajikistan, met veel gelegenheid voor bijpraten en netwerken.

Tijdens de heidag ontstond het plan om Netwerkborrels te organiseren, met een korte presentatie over een interessant project, en veel gelegenheid om bij te praten met oude bekenden en nieuwe contacten. Op woensdag 29 april is de eerste Netwerkborrel met dit format, in de kelder van de Kargadoor in Utrecht.

Willem van Weperen, consultant Agriculture and Livelihood en Nedworc-lid, geeft een presentatie over zijn werk in Tajikistan. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt voor Caritas Switserland, als teamleider van een aantal landbouwontwikkeling- en NRM-projecten in Muminabad district, in het zuiden van Tajikistan, en als consultant voor een Wereldbank gefinancierd Environmental Land Management project in Rasht, in noord-oost Tajikistan. Hij zal ingaan op de specifieke uitdagingen van het werken in een post-sovjet (moslim) samenleving, met speciale aandacht voor gender-aspecten. Tajikistan is een bijzonder arm land met slecht bestuur, gebrekkige infrastructuur en weinig ontwikkelingsmogelijkheden, met als gevolg dat ruim 1 miljoen mannen (van de totale bevolking van 8 miljoen) als gastarbeider in Rusland werkzaam zijn.Willem wil graag zijn ervaringen delen en is nieuwsgierig naar de ervaringen van Nedworc collega's die in soortgelijke omstandigheden hebben gewerkt.

Contact: Willem van Weperen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktisch:
Datum: woensdag 29 april 2015
Tijd: inloop 19:00 met koffie/thee; aanvang 19:30 uur
Locatie: kelder van de Kargadoor, Utrecht (Oudegracht 36, op loopafstand van Utrecht CS)
Entree: gratis; borrel op eigen kosten
Aanmelden: laat graag even weten of je komt (niet verplicht) ivm de zaalruimte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Go To Top