fair taxesFair Politics organiseert:
 
Uitreiking ‘Meest Faire Fractie’ Award & Lancering FairKiezingswijzer
donderdag 9 februari | 16:00 - 18:30 | Nieuwspoort, Den Haag
 
Op basis van de jaarlijkse politieke monitor reikt Fair Politics een prijs uit aan de 'Meest Faire Fractie’ van de kabinetsperiode 2012-2016. Daarnaast heeft Fair Politics de verkiezingsprogramma’s van de zittende politieke partijen in de Tweede Kamer tegen het licht gehouden en beoordeeld op de mate waarin ze rekening houden met de belangen van ontwikkelingslanden.
 
'Meest Faire Fractie' 2012-2016
De regeringsperiode van het kabinet VVD-PvdA loopt bijna ten einde. Welke fractie heeft zich de afgelopen vier jaar het meest ingezet voor het realiseren van eerlijk beleid voor ontwikkelingslanden? Op basis van de jaarlijkse politieke monitor reikt Fair Politics een prijs uit aan de 'Meest Faire Fractie’ van de kabinetsperiode 2012-2016.
 
FairKiezingswijzer
In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017 heeft Fair Politics de verkiezingsprogramma’s van de zittende politieke partijen in de Tweede Kamer tegen het licht gehouden en beoordeeld op de mate waarin ze rekening houden met de belangen van ontwikkelingslanden. Welk partijprogramma komt er het beste uit de bus? Dat zie je vanaf 9 februari in de FairKiezingswijzer.
 
Event Fair Politics: Uitreiking ‘Meest Faire Fractie’ Award & Lancering FairKiezingswijzer
donderdag 9 februari | 16:00 - 18:30 | Nieuwspoort, Den Haag | details en aanmelden: www.fairpolitics.nl

Go To Top