SDG Wheel 01SDG Action Day 2019: Connecting Generations
woensdag 25 september 2019 | SDG House/KIT in Amsterdam

Of je nu al wat jaren meeloopt of net om de hoek komt kijken, samen gaan we deze dag aan de slag de om de grootste uitdagingen van deze tijd om te zetten in kansen voor iedereen. Connecting Generations is het thema van deze derde editie van de SDG Action Day. We brengen verschillende generaties en sectoren bij elkaar en bieden jonge koplopers een podium. De SDG Action Day is een unieke kans voor inspiratie, nieuwe samenwerkingen en actieplannen om aan de slag te gaan met de 17 werelddoelen (SDGs).

Er is een uitgebreid en gevarieerd workshop programma, met in de ochtend een keuze uit 13 sessies van de verschillende SDG Allianties, PwC, de Jongeklimaatbeweging en MVO Nederland, en in de middag een brede selectie aan sessies uit het SDG Netwerk.

Wat is de SDG Action Day?
De SDG Action Day is een knooppunt voor inhoudelijke discussies, ontmoetingen en nieuwe ideeën met als doel samenwerkingen tot stand te laten komen en concrete acties in heel Nederland op te zetten. De SDG Action Day wordt jaarlijks bezocht door 500 bezoekers, en heeft in 2018 meer dan 1 miljoen mensen online bereikt. De dag vindt jaarlijks plaats op 25 september, de verjaardag van SDGs en sluit zodoende via een wereldwijde campagne aan bij evenementen in meer dan 167 landen op die dag.

Meer informatie
www.sdgnederland.nl/sdg-action-day
www.sdgnederland.nl/agenda


Zie ook NEDWORC SDG werkgroep

Go To Top