Woensdag 17 mei was de VoorjaarsNetwerkdag met Workshops en ALV Ledenvergadering. 's Middags workshops in 2 rondes, over ervaringen met de SDGs, over Appreciative Inquiry voor organisatie vernieuwing en over het gebruik van je stem. 's Avonds was er de Ledenvergadering en ter afsluiting de Netwerkborrel.

Netwerkdag met workshops en ALV - woensdag 17 mei 2017

201705 7 alvMiddag-programma > zie workshop programma
14:30 | 1e ronde : Appreciative Inquiry of Stem-workshop
16:00 | 2e ronde : Appreciative Inquiry of SDGs in de praktijk
Avond-programma
17:30 | Inloop avond-programma, soep&brood
19:00 | Algemene Ledenvergadering > zie agenda ALV
21:00 | Netwerkborrel

Netwerkdag met workshops en ALV, woensdag 17 mei 2017 in de Kargadoor, Utrecht. Deelname workshops is gratis voor Nedworc-leden en andere belangstellenden.
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

 Video verslag gemaakt door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


201705 2201705 6201705 1 alv201705 4 alv201705 5 alv201705 3 alv


Middag programma - Proeverij van Workshops

1 | Appreciative Inquiry - Versterken wat werkt, olv Lisette Gast

Appreciative Inquiry is een effectief proces voor organisaties bij het ontwikkelen van hun strategische toekomst, met een visie gebaseerd op passies en eerdere successen. Appreciative Inquiry zoekt naar wat goed gaat in een organisatie of een project, naar de successen en succesfactoren, en het generatieve vermogen dat als drijvende kracht heeft gefungeerd. Deze focus geeft veel positieve energie om te leren en de gewenste toekomst te realiseren. Appreciative Inquiry wordt gebruikt in plaats van traditionele probleemgerichte werkwijzen, die met name focussen op wat er mis is, en dan zoeken naar oplossingen om die problemen aan te pakken.

2 | Stem workshop, olv Katrin Kögel

Tijdens deze workshop onderzoeken we op een speelse manier welke dingen invloed hebben op onze stem, hoe we klinken en hoe we op onze omgeving overkomen. Je leert vermakelijke oefeningen en trucs om je stem en lichaam te ontspannen, en je bewuster te worden van je ademhaling, houding en onnodige spierspanning.
Katrin Kögel is als jazz-zangeres afgestudeerd op het Conservatorium van Amsterdam. Naast jarenlange ervaring op het podium en als zang- en stemcoach, werkt zij ook met veel plezier als yoga-docente. Deze verschillende disciplines versmelten in haar workshops tot een vrolijke en leerzame eenheid.

3 | SDGs in de praktijk, olv Karel van Hoestenberghe

Wat zijn onze ervaringen met de SDGs in concrete opdrachten? We organiseren in september een grote thema avond mmv DGIS. Ter voorbereiding op die thema avond bekijken we nu wat onze ervaringen zijn in de verschillende sectoren en regio’s.


 

Go To Top