startersDe Startersgroep is een actieve groep, voor en door (her)startende zzp-ers en nieuwe leden. De Startersgroep organiseert regelmatig bijeenkomsten in Utrecht, over thema's als acquisitie, contractzaken, netwerken en zelf-assessment. Jaarlijks wordt in januari tijdens de Startersmiddag een nieuwe Startersgroep opgericht.
do 9 april | skype sessie over Acquisitie

Tijdens de Startersmiddag in januari is de Startersgroep 2020 opgericht, voor en door (her)starters en mensen die na een lang contract teruggekomen zijn naar NL. Het programma van de Startersgroep wordt in onderling overleg opgesteld en de organisatie van bijeenkomsten rouleert. De groep heeft nu 10 deelnemers.

Startersgroep 2020

Ben jij ook (her)starter? Doe mee! Contact en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Thema's van eerdere Startersgroepen waren oa:

  • Uitwisselen van ervaringen met acquisitie en opdrachten
  • Ondernemerschap & Acquisitie
  • Wat kenmerkt een succesvolle zelfstandige consultant? praktische adviezen
  • LinkedIn profiel en marketing actieplan; we bekijken elkaars LinkedIn profiel, en delen tips en tricks
  • Personal branding, profiel en focus

Informatie

Elk jaar wordt in januari een Startersmiddag georganiseerd voor nieuwe leden en startende zzp-ers. Doel is een kennismaking met elkaar en met de vereniging.

Als vervolg hierop wordt een Startersgroep opgericht, waarin startende zzp-ers met elkaar 4 tot 6 bijeenkomsten organiseren. Centraal staan praktische adviezen en ondersteuning van ervaren Nedworc consultants; maar ook netwerken, ervaringen delen en optimaal gebruik maken van de activiteiten en diensten van de vereniging. Nedworc leden die al langer lid zijn, maar willen (her)starten als freelancer, zijn natuurlijk ook welkom.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Go To Top