Netwerkborrel Latijns Amerika over het boek 'Guerras del Interior' en actuele verhalen rond dat thema vanuit de regio. Online Netwerkborrel speciaal voor leden in of nauw betrokken bij Latijns Amerika, mmv Hans Nusselder en Martha Perla, op donderdag 8 juli 2021.

latam zarateNetwerkborrel Latijns Amerika
do 8 juli 2021 | online via Zoom | 20:00-21:00 NL-tijd (login om 19:45 uur)

Tijdens deze NEDWORC Netwerkborrel zullen Martha Perla en Hans Nusselder ingaan op het in 2019 uitgebrachte boek 'Guerras del Interior' (Penguin Random House), van de Peruanse journalist Joseph Zárate. Het boek is onlangs ook in de Engelse vertaling 'Wars of the Interior' (Granta Books) verschenen. We verwelkomen actuele verhalen rond dat thema vanuit de regio. Facilitator is Simon Koolwijk.

Het vooraf lezen van dit boek is iedere deelnemer van harte aangeraden. Ook is van Joseph Zárate een TEDx Talk over zijn boek te volgen via YouTube. Beide zijn erg de moeite waard. Het boek is verkrijgbaar via de lokale boekhandel, ook als e-book.

Ben jij in Latijns Amerika, of werk je daar regelmatig? Ben jij ook benieuwd waar anderen mee bezig zijn? Wil je oude bekenden en nieuwe collega's ontmoeten? Heb je een vraag, een idee, een plan? Doe mee met de informele Netwerkborrel Latijns Amerika - met je eigen koffie/thee/borrel bij de hand - en laat je inspireren!

 

Meld je aan via Marian, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijg je kort tevoren een Zoom-link.

 

Go To Top