Boekworc discussie over 'Capitalism, Alone'. Branko Milanovic, Servisch-Amerikaans econoom, analyseert de kapitalistische systemen in China en de VS, en de effecten daarvan. 'For the first time in history, the globe is dominated by one economic system - capitalism prevails'.

Lees meer...

Na de QC-workshop met Hilde van Hulst over focus en gebruik van de QC-tool, gaan we aan de slag met visie en identiteit in ons werk (2e bijeenkomst) en daarna acquisitie (3e bijeenkomst, begin april).

Lees meer...

Startersgroep 2020 is opgericht tijdens de Nieuwjaars Netwerkdag, en organiseert op donderdag 6 februari 2020 een workshop met de 'Quality Consultancies'-tool als uitgangspunt. Focus op kwaliteit: Wat is mijn focus? Hoe kun je deze QC-tool inzetten ter ondersteuning van je werk?

Lees meer...

Netwerkavond Economische groei en WASH, met Thea Bongertman en Hugo Oosterkamp, en ervaringen uit Oost Afrika, ZO Azië en Zuid Amerika. Wat is de impact van economische groei op WASH en andere basisvoorzieningen?

Lees meer...

Boekworc discussie over keerpunten in de geschiedenis, aan de hand van 7 cases beschreven en geanalyseerd in 'Omwenteling - hoe staten omgaan met crisis en verandering' van auteur Jared Diamond.

Lees meer...

Vereniging NEDWORC startte 2020 met een drukbezochte Nieuwjaars Netwerkdag op donderdag 9 januari in Utrecht, met Startersmiddag, Dilemmax-spel en Thema-avond 'Moneyland' over corruptie en witwassen. En natuurlijk de Nieuwjaarsborrel.

Lees meer...

Go To Top