Netwerkborrel Latijns Amerika over het boek 'Guerras del Interior' en actuele verhalen rond dat thema vanuit de regio. Online Netwerkborrel speciaal voor leden in of nauw betrokken bij Latijns Amerika, mmv Hans Nusselder en Martha Perla, op donderdag 8 juli 2021.

Waar vind je betrouwbare informatie? Hoe kun je goed gebruik maken van 'non-traditional knowledege'? De volgende PAq bijeenkomst is op 5 juli, en gaat oa over kennis en wetenschap in je werk.

Boekworc discussie over 'The Case for the Green New Deal' van auteur Ann Pettifor - woensdag 9 juni 2021 via Zoom.

Donderdag 3 juni hebben we onze VOORJAARS NETWERKDAG met een programma vol inspiratie: RegioNetwerkborrel Azië en Boekworc over Revolusi & Max Havelaar in de ochtend; workshops over SDGs en Acquisitie in de middag; en 's avonds een Netwerkborrel met een korte ALV. Lees ook het Jaarverslag 2020-2021 met een terugblik op alle acitviteiten van vorig jaar.

Hoe kun je jouw acquisitie strategie verbeteren? Jezelf vernieuwen en oriënteren op nieuwe loopbaan keuzes? Doe mee met PAq, de action learning groep Pro-actieve Acquisitie. De volgende bijeenkomst is op 31 mei. Deze bijeenkomst gaat over Linkedin profielen, personal branding en websites.

Hoe kun je jouw acquisitie strategie verbeteren? Jezelf vernieuwen en oriënteren op nieuwe loopbaan keuzes? Doe mee met PAq, de action learning groep Pro-actieve Acquisitie. De volgende bijeenkomst is op 26 april. We delen dan oa onze tips en tricks over het gebruik van online tools, en ervaringen met onze acquisitie plannen.

Go To Top