Netwerkavond met een inleiding door landbouwkundige Bert Meertens en discussie olv Jos Coumans. Bert heeft veel ervaring in Oost- en West-Afrika in m.n. rijstproductie, value-chains en capacity building. Wat is zijn visie op deze grote uitdaging voor de voedselvoorziening?

Lees meer...

Boekworc discussie over Syria, naar aanleiding van 'Destroying a Nation: The Civil War in Syria', een boek van oud-diplomaat Nikolaos van Dam.

Lees meer...

We gingen op zoek naar schakels in wereldwijde productieketens en de Verborgen Impact van ons handelen - individueel en collectief - in Nederland en elders, en alternatieve keuzes die we kunnen maken. Kijk mee onder de oppervlakte naar wat we onbewust veroorzaken.

Lees meer...

Boekworc discussie over China en de nieuwe wereldorde nav het nieuwe boek van Rob de Wijk. In april werd een ander boek over China besproken, geschreven door de Chinese auteur Yuen Yuen Ang.

Lees meer...

Het NWW Broodfonds houdt op dinsdag 2 juli 2019 haar 2e halfjaarlijkse algemene ledenvergadering, van 15:00 tot 17:00 uur in de werfkelder van de Kargadoor in Utrecht (Oudegracht 36). Ook andere Nedworc-leden die geïnteresseerd zijn in het broodfonds zijn van harte welkom.

Lees meer...

Impactgericht werken krijgt steeds meer aandacht, en Partos heeft een 'Impactwijzer' samengesteld met een uitgebreid overzicht van beschikbare tools. Wat betekent 'impact gericht werken' voor organisaties? en hoe kunnen we (Nederlandse) organisaties ondersteunen met onze OS/IS expertise?

Lees meer...

Go To Top