Boekworc discussie over 'Max Havelaar' (1860) en 'Revolusi' (2020). We hopen uit het eerste boek lessen te trekken voor de moderne ontwikkelingssamenwerker, en het tweede boek is een logisch vervolg en een 'must read' - woensdag 15 april 2021 via Zoom.

Lees meer...

Informele netwerkborrel mmv Erik Nijland, op een tijdstip dat ook leden in Latijns Amerika kunnen meedoen. Ben je in Latijns Amerika, of werk je daar regelmatig? Wees welkom en doe ook mee!

Lees meer...

Wat is de impact van ons dieet? Netwerkavond mmv Hanneke van Veghel, auteur van 'Dieet voor een betere planeet' met analyse van grote thema's in het wereldvoedselsysteem. Focus van de avond lag op sociaal-economische en ecologische impact, en de route naar eerlijke handel. Netwerkavond met discussie in deelgroepen - dinsdag 30 maart 2021

Lees meer...

Hoe kun je jouw acquisitie strategie verbeteren? Oriënteren op nieuwe loopbaan keuzes? Doe mee met PAq, de action learning groep Pro-actieve Acquisitie. Een actieve groep voor zzp-ers én mensen die zich oriënteren op een nieuwe baan, zowel voor werk in NL als in het buitenland. De volgende bijeenkomst is op 15 maart, we gaan dan aan de slag met onze CVs.

Lees meer...

Jakkie Cilliers, onderzoeker aan het Institute for Security Studies (ISS) in Zuid Afrika, gaf onlangs een presentatie over zijn boek 'Africa First!' en de achterliggende analyses, tijdens de NEDWORC Nieuwjaars Netwerkdag. Eerder al was er een presentatie bij DGIS in Den Haag. Gezien het succes van beide bijeenkomsten en het belang van de discussie wordt een herhaling georganiseerd op donderdagmiddag 18 februari van 14:00-15:30 uur (NL tijd) voor mensen die er destijds niet bij konden zijn.

Lees meer...

Wereldwijde COVID-19 vaccinproductie kan omhoog als overheden en farmaceuten eindelijk #CTAP gaan gebruiken:  kennis en patenten delen zodat meer farmaceuten wereldwijd vaccins kunnen produceren. Samen met 52 organisaties ondertekenden we de oproep van @Wemos & @oxfamnovib aan het kabinet. 'Van steunbetuiging aan #CTAP naar daden!' Hoe? Door actief promoten van C-TAP, door financiële ondersteuning én druk op farmaceuten om kennis te delen. #EndPandemicNow

Lees meer...

Go To Top