Netwerkavond mmv 100weeks en EffectiefAltruïsme: Wat is de meest efficiënte manier om armoede te bestrijden? Wat zijn ervaringen en adviezen vanuit het veld?

Lees meer...

Op maandag 25 juni organiseerde de WAQ acquisitiegroep een middag over de nieuwe EU Framework contracten. Het afgelopen jaar heeft de EU de indeling van de Lots gewijzigd en er is een tender geweest waar bureaus op konden inschrijven. De uitslag is nu bekend. Werken via EU Framework contracten: hoe werkt dat? middag mmv Femconsult, en met speeddate met collega consultants.

Lees meer...

14:00 | Middag programma – keuze uit 4 workshops
17:30 | Inloop avond programma, soep & brood
19:00 | ALV Algemene Ledenvergadering
21:00 | Netwerkborrel

Lees meer...

'One Health' is een benadering waarin de gezondheid van mens, dier en milieu onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Antibiotica resistentie is een van de grote problemen. Deskundigheid uit verschillende sectoren moet gebundeld worden voor een effectieve aanpak. Hoe ziet dat er in de praktijk uit? netwerkavond mmv Katrien van 't Hooft

Lees meer...

SDG-avond met 'Design Thinking' als invalshoek, olv trainers van de Hogeschool van Amsterdam. Gevolgd door de oprichting van NEDWORC SDG Focal points die kennis en ervaring rondom specifieke SDGs binnen de vereniging gaan bundelen.

Lees meer...

Opgeruimd het voorjaar in! Een workshop om even stil te staan bij de activiteiten en doelen in je bedrijfsvoering, en onder het motto 'no guts no glory' te verkennen hoe je nieuwe wegen kunt inslaan. Dinsdagmiddag 27 maart in Utrecht, met facilitator Hilde van Hulst voor de Werkgroep Professionalisering (WEP)

Lees meer...

Go To Top