De Startersgroep houdt op 15 mei een skype sessie over acquisitie-strategieën. We delen recente acquisitie-ervaringen en ideeën over hoe we onze acquisitie verder kunnen verbeteren.

Lees meer...

Verenigings activiteiten en informatie online, oa: de Startersgroep gaat verder via skype, de online-Heidag voor het nieuwe jaarplan, updates van de WAQ informatie over oa belastingen en contractzaken, nieuwe discussie-blog, de online-ALV op 18 juni en meer. En natuurlijk houden we contact via ons Ledenforum.

Lees meer...

De Startersgroep gaat verder via skype, met een online sessie over acquisitie, mmv Alexander Mueller.

Lees meer...

Na de workshop over focus en gebruik van de QC-tool, gaan we aan de slag met visie en strategie. Bekijk jouw keuzes en aanpak eens vanuit een marketing perspectief.

Lees meer...

Boekworc discussie over 'Capitalism, Alone'. Branko Milanovic, Servisch-Amerikaans econoom, analyseert de kapitalistische systemen in China en de VS, en de effecten daarvan. 'For the first time in history, the globe is dominated by one economic system - capitalism prevails'.

Lees meer...

Startersgroep 2020 is opgericht tijdens de Nieuwjaars Netwerkdag, en organiseert op donderdag 6 februari 2020 een workshop met de 'Quality Consultancies'-tool als uitgangspunt. Focus op kwaliteit: Wat is mijn focus? Hoe kun je deze QC-tool inzetten ter ondersteuning van je werk?

Lees meer...

Go To Top