Ons NWW-Broodfonds heeft nu 43 deelnemers. Op woensdagavond 20 januari 2021 ontmoeten we elkaar bij een online ALV via Zoom. Broodfonds-deelnemers krijgen een week van te voren de agenda en stukken toegestuurd. Meer weten? Belangstelling om ook Broodfonds-lid te worden? lees verder voor meer informatie.

Lees meer...

Hoe kun je jouw acquisite strategie verbeteren? Oriënteren op nieuwe loopbaan keuzes? Doe mee met PAq, de nieuwe action learning groep Pro-actieve Acquisitie (PAq). Een actieve groep voor zzp-ers én mensen die zich oriënteren op een nieuwe baan, zowel voor werk in NL als in het buitenland. Start was op 30 november, vervolg is op 18 januari van 19:30-21:30 uur via Zoom.

Lees meer...

De Nieuwjaars Netwerkdag 2021 was op woensdag 13 januari met een gevarieerd programma: workshops over SDGs en EU contracten; discussie nav 'The Value of Everything'; in de ochtend een Azië borrel en 's avonds een Netwerkborrel met gastspreker Jakkie Cilliers over ‘Africa First! Igniting a Growth Revolution’. Een geslaagde start van het nieuwe jaar, waaraan meer dan 70 leden meededen.

Lees meer...

Aan de vooravond van de Nieuwjaars Netwerkdag 2021 organiseerden we een online Startersborrel 2021: een informele netwerkborrel voor nieuwe leden, (her)starters en belangstellenden - dinsdagavond 12 januari 2021

Lees meer...

Door COVID-19 is er een hernieuwde discussie, ook in de UN, over basisinkomen en cash transfers. Tijdens deze netwerkavond zoeken we naar ervaringen, argumenten en tools, mmv Thera van Osch en Tom de Veer - dinsdag 15 december 2020.

Lees meer...

BoekWorc discussie over ons economisch systeem waarin het onttrekken van waarde beter beloond wordt dan het scheppen van waarde, adhv 'The Value of Everything - Making and Taking in the Global Economy' van Mariana Mazzucato, Italiaans-Amerikaans econoom, op woensdag 16 december via Zoom.

Lees meer...

Go To Top