Welke aanpassingen hebben organisaties in de internationale samenwerking gemaakt nav de corona crisis? Online netwerkvond mmv Joost Verwilghen (Challenge Fund for Youth Employment) en met discussie in deelgroepen.

Lees meer...

Boekworc discussie over 'Capitalism, Alone'. Branko Milanovic, Servisch-Amerikaans econoom, analyseert de kapitalistische systemen in China en de VS, en de effecten daarvan. 'For the first time in history, the globe is dominated by one economic system - capitalism prevails'.

Lees meer...

Online Netwerkavond mmv Joost van der Meer (arts en NEDWORC-lid) over de impact van de corona-uitbraak op kwetsbare groepen in m.n. Oost Europa en Centraal Azië, en de respons vanuit CBO's, gezondheidszorg en donoren.

Lees meer...

De ALV Ledenbijeenkomst op donderdag 18 juni 2020 hielden we via Zoom, met deelgroepen om onderling bij te praten tijdens online-koffie vooraf en een online-netwerkborrel als afsluiting. Ook nieuwe leden en leden in het buitenland (mn Latijns Amerika) haakten aan. Geslaagd event met ruim 30 deelnemers.

Lees meer...

Online NEDWORC-Netwerkavond over Effecten van de corona crisis in Azië, mmv NEDWORC-leden Arend van Riessen (Nepal) en Monique Soesman (Indonesië), op woensdag 10 juni 2020. Geslaagde uitwisseling en 'online netwerkavond' met 22 deelnemers die in Azië werken of anderszins een band hebben met landen de regio.

Lees meer...

De Startersgroep had op woensdag 10 juni bijeenkomst over succesvol netwerken. Sommigen kwamen naar de Kargadoor in Utrecht, en anderen haakten aan via skype.

Lees meer...

Go To Top