De Startersgroep gaat verder via skype, met een online sessie over acquisitie, mmv Alexander Mueller.

Lees meer...

samenwerkingAlle netwerk bijeenkomsten zijn voorlopig uitgesteld. We volgen hierin de richtlijnen vanuit de overheid ivm corona.

We houden contact via oa ons Ledenforum.

Sterkte voor iedereen, waar en hoe je ook je werk probeert te doen.

 

 

Na de workshop over focus en gebruik van de QC-tool, gaan we aan de slag met visie en strategie. Bekijk jouw keuzes en aanpak eens vanuit een marketing perspectief.

Lees meer...

Boekworc discussie over 'Capitalism, Alone'. Branko Milanovic, Servisch-Amerikaans econoom, analyseert de kapitalistische systemen in China en de VS, en de effecten daarvan. 'For the first time in history, the globe is dominated by one economic system - capitalism prevails'.

Lees meer...

Startersgroep 2020 is opgericht tijdens de Nieuwjaars Netwerkdag, en organiseert op donderdag 6 februari 2020 een workshop met de 'Quality Consultancies'-tool als uitgangspunt. Focus op kwaliteit: Wat is mijn focus? Hoe kun je deze QC-tool inzetten ter ondersteuning van je werk?

Lees meer...

Netwerkavond Economische groei en WASH, met Thea Bongertman en Hugo Oosterkamp, en ervaringen uit Oost Afrika, ZO Aziƫ en Zuid Amerika. Wat is de impact van economische groei op WASH en andere basisvoorzieningen?

Lees meer...

Go To Top