Aart van der Heide heeft veel onderzoek gedaan naar voedselzekerheid op huishoud niveau. Op donderdag middag 8 maart presenteert hij de resultaten van vier onderzoeken (livelihood en antropometrie) in Mali en Angola. Focus ligt op vrouwen en de voedingstoestand van kinderen jonger dan 5 jaar.

Startersgroep 2018 ging op 5 maart aan de slag met Ondernemerschap, Marketing en Acquisitie - belangrijke kerntaken in de consultancy cyclus.

Startersgroep 2018 organiseerde op 29 januari een middag over gestructureerd werken. Wat is mijn focus? en hoe ga ik daarmee aan de slag? Hilde van Hulst laat zien hoe je 'Quality Consultancies' hierbij kunt gebruiken, de zelf-assessment tool ontwikkeld voor en door Nedworc-leden.

Donderdag 4 januari zijn we het nieuwe jaar gestart met een geslaagde en drukbezochte NieuwjaarsNetwerkdag. Ontmoeten, kennis delen en netwerken - met oa de Startersmiddag, het NWW Broodfonds en een SDG sessie, en 's avonds een Migratie discussie en natuurlijk de Nieuwjaarsborrel.

Op 23 november participeerden Anja Wolsky en Erica Wortel in het Partos Learning Event over Efficiency. In de LCE van 14 december delen zij de uitkomsten.

Inspireren voor verandering - Appreciative Inquiry richt zich op wat goed gaat in een organisatie, en gebruikt deze kracht als uitgangspunt voor veranderingsprocessen.

Go To Top