Boekworc discussie over 'Strangers in Their Own Land' van auteur en socioloog Arlie Hochschild, over de opkomst en achterban van Donald Trump. How do people make sense of their lives? - maandag 25 oktober 2021

Lees meer...

Netwerkborrel speciaal voor leden in, of betrokken bij, Latijns Amerika. We praten weer bij, en Henk neemt ons mee in zijn ervaringen met Internet of Things en toepassingen voor oa SDG 2, 3, 11 en 13.

Lees meer...

NICC is bezig 70 jaar OS in beeld te brengen, met oa tijdlijnen en doorzoekbaar archiefmateriaal. Welke inzichten geeft dit? En hoe kun je daar zelf aan bijdragen? NEDWORC Webinar ism NICC, met groepen rond 3 tijdlijnen, op woensdag 22 september 2021.

Lees meer...

NEDWORC tool 'Quality Consultancies' (QC) is een zelf-assessment tool met checklists en formulieren om jezelf scherp te houden op 'kwaliteit' in je werk. We gaan ermee aan de slag tijdens de workshop. Ontdek hoe je QC gebruikt voor reflectie en leren in je werk.

Lees meer...

Inspiratie workshop voor zzp-ers aan de start van het nieuwe seizoen. Ruimte creëren, energie vinden, doelen formuleren, inspiratie delen - No guts, no glory!

Lees meer...

Op dinsdag 24 augustus 2021 was er weer een bijeenkomst van ons NWW Broodfonds. We ontmoetten elkaar in Utrecht bij de Kargadoor. Meer weten? Belangstelling om ook Broodfonds-lid te worden? lees verder voor meer informatie.

Lees meer...

Boekworc discussie over het slavernijverleden, racisme en uitbuiting, adhv 'Wij slaven van Suriname' van Anton de Kom (1934) en het Amsterdam onderzoek (2020) - maandag 16 augustus 2021 via Zoom.

Lees meer...

Netwerkgroep Latijns Amerika over het boek 'Guerras del Interior' en actuele verhalen rond dat thema vanuit de regio. Online Netwerkborrel speciaal voor leden in of nauw betrokken bij Latijns Amerika, mmv Hans Nusselder en Martha Perla. Lees verder voor de presentatie, een TEDxTalk en vervolg plannen.

Lees meer...

Go To Top