lcfs fragileJaarthema Fragiele staten - In februari 2019 kwam een tiental Nedworc leden bij elkaar rond het thema 'Fragiele staten'. Daaruit ontstond het initiatief voor een (jaar)programma met verschillende activiteiten. Doel is het versterken van kennis en capaciteiten, binnen de werkgroep en gedeeld met andere Nedworc leden.

29.05 | Thema-avond 'Fragility en conflict' en de betekenis voor ons werk

Lees meer...

organisationLeergroep Organisatie Ontwikkeling (LCOO) komt regelmatig bij elkaar in Utrecht. Deelnemers leggen elkaar actuele thema's voor. Centraal staat kennis en ervaring delen rond organisatie ontwikkeling, en onderling leren van elkaars inzichten.

Lees meer...

Leergroep Evaluatie (LCE) komt regelmatig bij elkaar in Utrecht. Centraal staat kennis en ervaring delen, en onderling leren van elkaars inzichten. Deelnemers leggen elkaar een intervisie-casus en/of actuele evaluatie thema's voor.

Lees meer...

booksBelangwekkende literatuur uit de internationale samenwerking staat centraal bij BoekWorc. Diverse boeken en thema's zijn al besproken sinds de start in 2011, regelmatig met de auteur erbij.

Lees meer...

gender‘Gender approach to development’ is voorwaarde voor het slagen van ieder project/beleid/actie.
Dit is de centrale visie van de Nedworc Gender groep, een netwerkgroep met expertise op een grote diversiteit aan terreinen.

Lees meer...

logo nww broodfondsAOV voorziening voor en door leden van NEDWORC, WaterForce, WaterFocus en Ruimteschepper
Zelfstandigen hebben geen wettelijk recht op inkomensondersteuning. Als oplossing hiervoor is het ‘broodfonds’ ontwikkeld, als transparant en betaalbaar alternatief voor reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Lees meer...

startersDe Startersgroep is een actieve groep, voor en door (her)startende zzp-ers en nieuwe leden. De Startersgroep organiseert regelmatig bijeenkomsten in Utrecht, over thema's als acquisitie, contractzaken, netwerken en zelf-assessment. Jaarlijks wordt in januari tijdens de Startersmiddag een nieuwe Startersgroep opgericht.

Lees meer...

leerpadProfessionalisering is een van de speerpunten van de vereniging; kennisdelen en je capaciteiten als deskundige en consultant blijven ontwikkelen. Werkgroep Professionalisering (WEP) organiseert activiteiten voor en door leden, met oa. workshops, leergroepen, intervisie en het pakket Quality Consultancies.

Lees meer...

Go To Top