Op dinsdag 24 augustus 2021 is er weer een bijeenkomst van ons NWW Broodfonds. We ontmoeten elkaar in principe in Utrecht bij de Kargadoor; mocht dat ivm corona toch niet mogelijk zijn dan online via Zoom. Meer weten? Belangstelling om ook Broodfonds-lid te worden? lees verder voor meer informatie.

logo nww broodfondsNWW Broodfonds - deelnemers bijeenkomst
di 24 aug 2021 | 15:00 - 17:00 uur | Kargadoor, Utrecht (of online)

Broodfonds-leden krijgen kort van tevoren de agenda toegestuurd.

Over het NWW Broodfonds
Als lid van NEDWORC kun je je aansluiten bij ons NWW Broodfonds, de alternatieve AOV voorziening.

Wat is een Broodfonds?
Een Broodfonds is een groep van 20-50 personen, georganiseerd als ‘schenkkring’, die fungeert als alternatieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ZP-ers en consultants. Het principe van deze schenkkring is dat een deelnemer bij langdurige ziekte een maandelijks bedrag geschonken krijgt van de overige deelnemers. Je betaalt geen premie, maar je stort een inleg op een eigen (geblokkeerde) rekening. Die rekeningen samen vormen een vangnet voor als iemand ziek wordt. De spelregels zijn vastgelegd in een reglement.

NWW Broodfonds is in 2014 opgericht voor en door leden van Vereniging Nedworc, Vereniging WaterForce en Coöperatie WaterFocus. Ook Ruimteschepper consultants hebben zich bij het NWW Broodfonds aangesloten. Zie NWW Broodfonds voor meer informatie.

NWW Broodfonds is opgericht naar het format van de BroodfondsMakers. Er zijn inmiddels al 620 broodfondsen met samen bijna 28.000 deelnemers (juni 2021 update), en met nog meer broodfondsen in oprichting.

Contact en informatie
NWW Broodfonds: Berend ten Brinke (secretaris), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Go To Top