Netwerkavond over Polen en de ingewikkelde relatie met buurlanden Rusland en Oekraïne, mmv Hans Wormgoor; met presentatie en discussie, en daarna napraten en netwerken in subgroepen in een online-Netwerkborrel - dinsdag 26 april vanaf 19:30 uur (NL-tijd)

Poolse landdag

NETWERKAVOND: Polen, Poolse landdagen en de relatie met de buurlanden; met netwerkborrel
dinsdag 26 april 2022 | 19:30-20:30; login 19:00 (NL-tijd) | online via Zoom

Hans Wormgoor (NEDWORC-lid) is al lange tijd nauw verbonden met Polen. Hoe ziet hij de ingewikkelde relatie van Polen met zijn buurlanden, met name Rusland en Oekraïne? Hoe beïnvloedt dat de rol van Polen tav de oorlog in Oekraïne? Hans zal in zijn presentatie ook ingaan op de geschiedenis en cultuur van Polen en de regio. En waar komt de uitdrukking 'Poolse landdag' vandaan? met discussie olv Christine Verheijden.

ONLINE netwerkavond - Ben je betrokken bij de regio? En/of wil je bijpraten met oude bekenden en nieuwe collega's? Meld je aan, en doe ook mee! Het wordt een online netwerkavond via Zoom, dus prima op afstand te volgen. Met presentatie en discussie, en daarna napraten en netwerken in subgroepen. (Vanwege de mei-vakantie bleken teveel mensen verhinderd om naar Utrecht te komen, zoals eerst gepland was. De volgende netwerkavond zal naar verwachting wel in Utrecht én online zijn.)

Organisatie: Hans Wormgoor (spreker), Christine Verheijden, en Simon Koolwijk (online facilitator)

 

Go To Top