Lustrum: 37 jaar Vereniging NEDWORC! We vierden dit lustrum - verlaat vanwege covid - op woensdag 29 maart 2023 in De Kargadoor in Utrecht & online via Zoom. Het was weer een geslaagde dag, met 70 deelnemers, inspirerende sessies, een feestelijk maaltijdbuffet en veel gelegenheid om bij te praten. Lustrumcommissie bedankt!

2303 lustrum1

Beste Nedworc leden,

Jullie zijn allen hartelijk uitgenodigd om deel te nemen aan het 7e lustrum, dat we gaan vieren op woensdag 29 maart. Dit jaar is het 37 jaar geleden dat de Vereniging NEDWORC werd opgericht. Het 7e lustrum is wat verlaat door de Corona lockdowns, maar we gaan het zeker vieren, met een mooi programma. De lustrumviering vindt plaats in de Kargadoor in Utrecht, maar het is ook mogelijk om online mee te doen; zie hieronder voor het programma.

Graag tot dan!

De lustrumcommissie: Thea Bongertman, Hans Wormgoor en Erik Nijland


pexels inspiratie 2

Vereniging NEDWORC - 7e LUSTRUM
woensdag 29 maart 2023 | De Kargaoor, Utrecht & online

14:30-17:30 | Middagprogramma met een interactieve workshop voor belangstellenden en leden, voertaal is Engels:

SHIFT THE POWER – Decolonizing Aid
International advisory work in a world of transition
- Smruti Patel (Global Mentoring Initiative) en Katherine Belen (KCMB Consulting en Connective Path Foundation) zullen ons op een dynamische en interactieve manier meenemen in het verkennen van nieuwe manieren van werken onder gelijkwaardige verhoudingen in ons advieswerk.
- Lees verder: middagprogramma (in De Kargadoor, Utrecht & online)

17:00 | Borrel en netwerken

17:30-21:30 | Avondprogramma voor NEDWORC leden, met:

18:00 | Buffet-diner met feestelijk drankje
19:00 | Cabaret met Mr Mino
20:00 | Verder met borrel en netwerken

Praktisch
- Lokatie: De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht (op loopafstand van Utrecht CS)
- Online deelnemen: zowel de middagsessie van 15:00-17:00 uur, als de avondsessie van 19:00-20:00 uur zijn ook online te volgen. Voor een goede interactie tussen de zaal en de mensen thuis zal gezorgd worden. Simon Koolwijk is online facilitator.
- Deelname: de middag workshop is voor belangstellenden en leden; het buffet-diner en avond programma is voor leden; deelname is gratis, maar meld je op tijd aan ivm de organisatie.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

TPL_JOOSTRAP_GOTOP_TEXT